Vesivahinkoremontit nopeasti Tampereen seudulla

Yhteystiedot
Rakentamiskuvake

Yllättikö vesivahinko? Ota pian yhteyttä − Nikkari-Juho tekee huoneistoremontit ja vesivahinkoremontit ripeästi Tampereen seudulla, jotta sinun ja perheesi elämä pääsee jatkumaan mahdollisimman pian ilman murheita. Tiedämme, miten raskasta voi olla pyörittää arkea vesivahingon keskeltä tai väliaikaisesta asunnosta käsin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vesivahinko yllättää

Vesivahingossa vettä pääsee yllättäen ja äkillisesti asuntoon. Vahinko voi aiheutua esimerkiksi jäätyneestä tai muuten rikkoutuneesta putkesta, vuotaneesta pesukoneesta, rankkasateista ja tulvista tai inhimillisestä virheestä, kuten hanan unohtumisesta auki. 

 

Vahingon laajuus voi vaihdella, mutta seurauksena voi olla mittaviakin korjaustarpeita. Vesi voi vaurioittaa sisustusta ja rakenteita. Vesivahingosta asuintiloihin päässyt kosteus voi olla otollinen ympäristö homeen kasvulle ja sitä myöten terveydellisille ongelmille.

Toimi nopeasti!

Nopea toiminta vesivahingon sattuessa on tärkeää vahinkojen minimoimiseksi. Sulje vesihana, vesilinja tai kiinteistön pääsulku nopeasti. Kerrostaloissa pääsulku löytyy usein lukituista tiloista, joten ota yhteyttä huoltoyhtiöön. Rajoita veden vuotamista ja kuivaa nopeasti kaikki näkyvissä oleva vesi. Tarvittaessa hälytä apujoukkoja.

 

Kannattaa kääntyä pian myös oman vakuutusyhtiön ja ammattitaitoisten remonttimiestemme puoleen. Laitamme saneerauksen käyntiin mahdollisimman nopeasti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Kodin vesivahinkosaneeraus

Vesivahinkosaneerauksen avulla saamme asunnon jälleen asuttavaan kuntoon. Ensimmäinen askel on vahinkokohteen kartoitus. Kartoituksessa selvitämme vahinkojen laajuuden. Tämän jälkeen laadimme suunnitelman ja hinta-arvion saneerauksesta.

 

Saneerauksessa kuivaamme vahingoittuneet rakenteet. Puramme varoen tarvittavat lattiamateriaalit, seinäverhoukset ja eristeet ja asennamme uudet tilalle. Maalaamme seinät ja tarvittaessa myös katot. Remontin tarkemman sisällön räätälöimme tapauskohtaisesti. Kun olemme tehneet kaikki korjaustyöt, siivoamme tilan perusteellisesti. Ota yhteyttä ja kysy lisää!