Toimitilasaneeraukset kokemuksella Tampereen seudulla

Yhteystiedot
Rakentamiskuvake

Nikkari-Juho tarjoaa käyttöösi toimitilasaneerausten vankkaa asiantuntemusta. Palvelemme yli 20 vuoden kokemuksella Tampereella ja lähikuntien alueella. Avullamme saat yritystäsi ja sen työntekijöitä ja asiakkaita mahdollisimman hyvin palvelevat ja huolellisesti viimeistellyt tilat. Ota yhteyttä ja kysy tarjous! Tutustu myös muihin palveluihimme.

Toimivammat tilat

Toimitilasaneerauksessa uudistamme yrityksen tilat vastaamaan paremmin yrityksen, sen työntekijöiden ja asiakkaiden tämän päivän tarpeita. Toimitilaremontti voi tulla ajankohtaiseksi useista eri syistä. Tilat voivat olla kuluneet, tai esimerkiksi teknologian hyödyntäminen tai energiatehokkuuden parantaminen edellyttävät saneerausta. Kyse voi olla myös esteettömyyden parantamisesta tai tilojen yleisilmeen ja viihtyisyyden kohentamisesta.

 

Saneerausprojektin laajuus ja kustannukset riippuvat yksilöllisistä tarpeistasi ja tavoitteistasi. Voimme hoitaa sekä pienet muutokset, kuten maalaukset ja tapetoinnit, tai laajemmat urakat, kuten tilamuutokset ja perusteelliset remontit.

Häiriöt minimoiden

Toimitilasaneeraus voi aiheuttaa häiriöitä työntekijöille ja asiakkaille. Häiriöt voidaan kuitenkin minimoida huolellisella suunnittelulla.

 

Saneeraustyöt on hyvä tehdä usein mahdollisimman tiiviissä aikataulussa ja yrityksen sesonkiajan ja työntekijöiden työaikojen ulkopuolella. On varmistettava myös, että kaikki osapuolet ovat tietoisia remontista ja sen mukanaan tuomista häiriöistä. Autamme mielellämme suunnittelusta alkaen!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Toimitilasaneerauksen sisältö

Toimitilasaneeraus voi käsittää laajan kirjon toimenpiteitä. Yleisimpiä muutoksia ovat tilankäytön muutokset ja pintamateriaalien uudistaminen. Räätälöimme remontin sisällön tarpeidesi mukaan.

 

Tilankäytön muutoksilla voimme luoda toimivamman ja tehokkaamman työympäristön. Tilamuutos voi tarkoittaa esimerkiksi seinien kaatamista tai pystyttämistä tilojen jakamiseksi uudelleen sekä uusien kiintokalusteiden ja kalusteiden laittamista paikoilleen.

 

Pintamateriaalien uudistaminen parantaa tilojen viihtyvyyttä ja ilmettä nopeasti. Asennamme uudet lattiamateriaalit, maalaamme seinät ja katot, tapetoimme toivomasi seinäalat sekä vaihdamme ovet ja ikkunat.