Huoneistoremontit kaikenlaisissa kodeissa Tampereen seudulla

Yhteystiedot
Rakentamiskuvake

Nikkari-Juho tekee huoneistoremontit kaikenlaisissa kodeissa: uusimme niin huoneistot kuin kokonaiset talotkin vaikka lattiasta kattoon. Saat meiltä myös vesivahinkoremontit ja toimitilaremontit. Palvelemme Tampereella ja lähiseudulla yli 20 vuoden kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla. Meidät tunnetaan laadukkaasta työn jäljestä ja pitävistä aikatauluista. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Pienet ja suuret remontit

Ammattilaisemme tekevät pienet ja suuret remontit vahvalla ammattitaidolla. Saat meiltä esimerkiksi seinien ja kattojen maalaustyöt tai lattioiden uusimisen. Meiltä löytyy osaamista myös esimerkiksi keittiö- ja kylpyhuoneremontteihin tai kiintokalusteiden asennuksiin. Myös esimerkiksi remontissa tarvittavat sähkötyöt hoituvat kumppaneidemme avulla.

 

Saat meiltä pienten pintaremonttien lisäksi kokonaisvaltaiset huoneistoremontit, eli laitamme vaikka kaikki pinnat ja kalusteet uusiksi. Räätälöimme palvelumme sisällön tarpeidesi, budjettisi ja aikataulusi mukaan.

Remontit avaimet käteen -palveluna

Voit valita helpon avaimet käteen -palvelun, jolloin huolehdimme koko remontista puolestasi. Suunnittelemme, hankimme remontissa tarvittavat materiaalit ja saneeraamme alusta loppuun asti. Luonnollisesti hyväksytämme suunnitelmat sinulla ennen remonttiin ryhtymistä.

 

Remonttityömme kattavat vanhojen pintamateriaalien ja esimerkiksi kiintokalusteiden irrottamisen ja pois kuljettamisen sekä uusien laittamisen paikoilleen. Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää luonnollisesti myös viimeistelyn, purkujätteen pois kuljettamisen sekä jälkien siivouksen. Pääset muuttamaan valmiiseen kotiin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Apua oikeiden materiaalien valintaan

Vuosikymmenten kokemuksestamme on apua jo remontin suunnittelussa ja oikeiden materiaalien valinnassa. Tunnemme esimerkiksi maalit, lattiamateriaalit, laatat ja keittiövalmistajien tuotteet kuin omat taskumme, ja tarvittaessa käännymme alan luotettavien ammattilaisten puoleen.

 

Huomioimme suunnittelussa ja hankinnoissa tarkasti toiveesi, tarpeesi ja budjettisi. Ja ammattilaisemme kertovat suoraan, jos joku idea ei toimi käytännössä tai sovi esimerkiksi budjettiisi. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin! Annamme mielellämme tarjouksen remontistasi.