Monipuoliset rakennuspalvelut Tampereen seudulla

Yhteystiedot
Rakentamiskuvake

Nikkari-Juho tarjoaa monipuoliset rakennuspalvelut kaikille sisätilojen muutosrakentamista tai sisäremontteja suunnitteleville Tampereella ja lähiseuduilla. Yli 20 vuoden kokemuksemme ja vahva ammattitaitomme takaa laadukkaan jäljen kaikenlaisissa kohteissa. Saat meiltä myös hyvää ja helposti lähestyttävää palvelua! Olemme tavoitettavissa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Huoneistoremontti

Teemme pienet pintaremontit ja kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

Lisää huoneistoremonteista

Vesivahinkoremontti

Laitamme tilat kuntoon vesivahingon jäljiltä − lattiasta kattoon.

Lisää vesivahinkoremonteista

Toimitilasaneeraus

Saneeraamme yrityksesti toimitilat liiketoimintasi tarpeita vastaavaan kuntoon.

Lisää toimitilasaneerauksista

Sisätilojen muutosrakentaminen ja sisäremontit ammattitaidolla

Yrityksemme on sisätilojen muutosrakentamisen ja sisäremonttien vahva ammattilainen, joka on työskennellyt erilaisissa kohteissa jo yli 20 vuoden ajan. Erikoisalaamme ovat julkisen sektorin muutosprojektit, mutta tarjoamme palveluitamme myös yksityisten kotitalouksien ja eri alojen yritysten tarpeisiin.

 

Työskentelemme noin tunnin ajomatkan säteellä Valkeakoskelta, ja toiminta-alueeseemme kuuluvat esimerkiksi Tampere ja Hämeenlinna lähikuntineen.

Palvelumme kattavat esimerkiksi:

  • Rakentamispalvelut muille rakennusliikkeille

  • tilojen käyttötarkoituksen muutokset

  • keittiöremontit

  • kosteiden tilojen remontit, kuten kylpyhuone- ja wc-tilojen remontit

  • pintaremontit

  • kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

  • toimistotilojen remontit

  • vahinkoremontit esimerkiksi vesivahingon jälkeen

  • terassien rakentamisen ja terassiremontit.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaikki sisäremontissa tarvittava saman katon alta

Otamme vastaan kaikenkokoiset urakat pienistä pintaremonteista suuritöisempiin huonejärjestysmuutoksiin ja kokonaisvaltaisiin sisätilojen saneerauksiin. Saat meiltä niin yksittäisen seinän maalaustyöt kuin kokonaisen uuden keittiönkin tarpeidesi mukaan.


Me autamme tarvittaessa jo remontin suunnittelussa, ja tilaamme ja toimitamme paikalle kaikki remontissa tarvittavat materiaalit, työkalut ja henkilökunnan. Voimme hankkia esimerkiksi toiveidesi mukaiset keittiökalusteet, kiintokalusteet ja liukuovikaapistot ja asentaa ne paikoilleen. Luonnollisesti huolehdimme myös remontin viimeistelyn huolella, kuljetamme purkujätteen ja ylimääräiset tarvikkeet pois ja siivoamme jälkemme.


Huolehdimme koko sisäremontista luotettavasti sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Meiltä saat vuosikymmenten osaamista ja viimeisteltyä jälkeä!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous